FULLFILMENT

Kaj je fullfilment?

Je postopek sprejemanja in shranjevanja zalog, ter nato nabiranja, pakiranja in pošiljanja naročil strankam.

Fulfillment  je bistven poslovni proces , ki vključuje shranjevanje inventarja (skladiščenje), pakiranje in pošiljanje naročil ter obdelavo morebitnih vračil ali zamenjav.  Začne se, ko stranka naroči izdelek z vašega spletnega mesta in zaključi, ko stranka  prejme naročilo. Če stranka zahteva zamenjavo ali povračilo stroškov, je postopek vračila prav tako del izpolnitve naročila.

KELMAR  fulfillment center je najboljša logistika za vaše poslovanje. Kelmar Logistics nudi prvovrstne storitve, ki strankam nudijo brezskrbnost na področju logistike. Stremimo k temu, da se stranka lahko na nas popolnoma zanese, zato smo vam vedno na voljo.

Z izbiro naših storitev si zagotovite partnerja, s katerim boste popeljali vaše podjetje do vrhunskih rezultatov.

Nudimo celoten fulfillment proces z podporo; prevzem blaga, skladiščenje in manipulacija izdelkov, deklariranje, tiskanje dokumentacije pakiranje, odpremo in dostavo naročila/paketa znotraj 24h, vračila in menjave, celotno podporo, poročila o statusih in poročilo o zalogi in še več.

FULLFILMENT STORITVE

SKLADIŠČENJE

  • Zagotavljamo popolno brezskrbnost pri skladiščenju vaših izdelkov!
  • Ponosno lahko rečemo, da nudimo visoko kapaciteto skladiščenja in vrhunsko skrb nad vašim blagom. Izdelki so pospravljeni na železnih ali lesenih regalih. Skladiščimo tudi palete.
  • Naše skladišče z več kot 1400m2 je urejeno z določili HACCP. Slednji je popoln sistem vodenja varnosti živil, ki vključuje programe za varnost živil, HACCP in sistem vodenja kakovosti, ki skupaj tvorijo celovito obvladovanje kakovosti v določeni organizaciji.
  • Skladišče je zavarovano z alarmnim sistemom in številnimi varnostnimi kamerami.

PAKIRANJE

  • Ko so naročila urejena in pregledana jih natisnemo. Za vsako naročilo se naredi škatla primerne velikosti. Izbrane artikle nato primerno zaščitimo za pot, v primeru lomljivih in občutljiv izdelkov v paketu le te še dodatno zaščitimo s folijo z zračnimi mehurčki. Pred odpremo pakete večkrat pregledamo in s tem zagotovimo, da bo dostavljen izdelek nepoškodovan.

  • Večje pošiljke oziroma pošiljke večjega volumna se odpravi na Euro paleti, katera je tudi primerno zaščitena.

  • Več informacij o pravilnem pakiranju in odpremi najdete tukaj.

ODPREMA

Da bo vaša pošiljka varno prispela na cilj, je ključna izbira primerne in kakovostne embalaže. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem vam bomo pomagali, da boste vaše pošiljke primerno pripravili za transport.

VRAČILA

Vrnjeno blago je vodeno, vsebinsko pregledano in primerno pripravljeno za ponovno odpremo.

NABAVA MATERIALA

Oskrba transportne embalaže oz. personalizirane embalaže. Darilna embalaža kot tudi posebna sporočila prejemnikom.