O Podjetju

Smo sodobno logistično podjetje, osredotočeno na želje in potrebe naših kupcev po veliki zmogljivosti in prilagodljivosti ter varnem skladiščenju, ravnanju in prevozu blaga. Naš tim je sestavljen iz predanih in odgovornih strokovnjakov, kateri so usposobljeni in dobro seznanjeni s potrebami logistične industrije. S kombinacijo znanja in izkušenj naše ekipe in podjetij, s katerimi sodelujemo, ustvarjamo in izvajamo logistične rešitve, ki podjetjem naših strank zagotovijo dodano vrednost.

Za naše stranke zagotavljamo široko paleto logističnih storitev, ki se medsebojno dopolnjujejo, lahko pa so izbrane tudi posamezno, kot so prevoz, skladiščenje, VAL, 3P logistika, klicni center in več!

Eden naših glavnih ciljev je podpirati strategijo rasti stranke, hkrati pa graditi dolgotrajne poslovne odnose, ki temeljijo na zaupanju in utrjujejo naš ugled v tej panogi.

Smo inovativni:

Zaradi dolgoletnih izkušenj smo postali uspešni v napovedovanju potreb trga, in s tem vaše podjetje usmerjamo proti dolgoročnemu uspehu in rasti. Z nenehno inovacijo tehnologije, komunikacije in vse večjo močjo socialnih medijev si prizadevamo slediti novim trendom in tako zagotoviti strankam popolno podporo.

Naše vrednote:

Stremimo k nudenju najboljših storitev v vsem kar počnemo.
Naše podjetje temelji na raziskovanju novih logističnih rešitev, ki se jih lotimo metodično in s poudarkom na nenehnem izboljševanju naših storitev.

Cilj našega podjetja je nuditi storitve visoke kvalitete:

Naše dopolnilne storitve:

Stopite v kontakt z našimi strokovnjaki

Imate vprašanja? Naša ekipa vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času.